måndag, januari 15, 2007

Ok, Jake, jag ger mig.

Jag ska erkänna att jag aldrig ansett mig tillhöra Jake Gyllenhaals talrika fanclub. Jag har inte alls förstått varför han blivit så hajpad, och utnämnts till en sån sexsymbol. Han ser väl bra ut, visst, men jag tycker ärligt talat inte att han är så attraktiv.
Med detta måste jag också erkänna en annan sak. Jag såg Brokeback Mountain i helgen. För första gången. Jag vet att det är skandal att jag inte sett den tidigare och alla som känner mig säger "Va? Jag trodde du var på premiären!" men det har inte blivit av. Jag har väl haft en liten röst i bakhuvudet som säger att den där filmen förmodligen skulle kunna påverka mig ganska starkt, och att det känns lite otäckt, och därför har den legat där hemma i sitt fodral och väntat på att jag ska bli redo.
Nu har jag alltså sett den. Och gråtit hysteriskt, precis som jag trodde. Och visst, nu förstår jag lite mer varifrån Jake-febern kommit.

Och efter att sen hittat det här hos Oswald så är det bara att erkänna att jag kapitulerat:Uppdatering: Videon är numera borttagen från YouTube och kan därför inte ses här längre heller.

Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha! Jag minns när jag såg filmen första gången (alltså Brokeback ..), tillsammans med tjejerna .... och herregud vad knäpptysta dom blev när scenen exploderade där inne i tältet! Ochjag gapskrattade ... åt flickorna som rodnade djupt ...

Lotten Bergman sa...

Jag (gulp) har inte sett Brokeback. Eftersom jag nu med ditt klipp här har totalkapitulerat, måste jag ut och jaga dvd. Nu.

Sara Ödmark sa...

lotten: Ja gör det. Den är faktiskt väldigt bra. Väldigt sorglig men väldigt bra. (Jag skulle kunna gnälla lite här över att den inte fick en Oscar för bästa film, men jag har ju faktiskt sett Crash, som vann istället, och den är också galet bra.)

Anonym sa...

ooh så bra den är! ooh så snygg han är!

Anonym sa...

Och jag har filmen hemma, men har inte sett den än... Får ta och göra det en dag! :-)

Jessica sa...

Jag har inte heller sett filmen, fast den står i hyllan. The right moment har inte infunnit sig än.

Klippet var ju helt underbart! Älskar att se att även stjärnor kan ha lite självdistans och bjuda på sig själv på ett ärligt sätt.

Jessica sa...

Jag har inte heller sett filmen, fast den står i hyllan. Jag inväntar the right moment.

Men klippet var ju helt underbart! Det är så kul att se människor som har självdistans och kan bjuda på sig själva på ett ärligt sätt.