onsdag, januari 24, 2007

The call of THIS day

Hajk ringde mig precis. HAJK.
Här sitter man i godan ro på jobbet, telefonen ringer för 74:e gången och jag lyfter den i slentrian.
- Hej, det är Bengt Alsterlind.
Han pratar verkligen sådär. Tänka sig.
Jag blir påmind om den där gången när jag jobbade på SR och trafikinformationskvinnan ringde. THE trafikinformationskvinna. Jag svarade och hörde den där raspiga, lite rökiga rösten som informerat mig om älgar på fel sida viltstängslet och trafikolyckor i Jönköping under alla bilresor så långt tillbaka jag kan minnas. Det var verkligen hon. Jag blev chockad och förstod plötsligt inte att det var meningen att jag skulle svara henne när hon pratade, vi hade ju under hela min livstid haft en envägskommunikation.
Jag tror jag aldrig ens reflekterat över att hon var en riktig person.
Men HAJK alltså. Stort.Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

Aradil sa...

HAJK!
Now we're talkin' :D
*avundsjuk*

rigg sa...

Hajk behövde hjälp med uttal? hmmm... tog du det på svenska eller värmländska?

Sara sa...

Haha, så TUFFT!

Sara sa...

Haha, så TUFFT!

Anonym sa...

Hehe japp en lååång lista var det ja. Tog du dig igenom hela? :-)
/Annice

Anonym sa...

HAJK!
Att få ett samtal av Mr HAJK är nog bland det coolaste jag hört. Alltså The mister HAJK. helt ofattbart coolt

Anonym sa...

Känner en av barnen i bakgrunden ^^ Han är iofs... *tänker* han fyller nog 26 i år ^^